Vanliga Frågor

Våra experter är utbildade och erfarna inom service och reparation av fordon från alla de ledande tillverkarna. Vi erbjuder en bred uppsättning av tjänster som omfattar allt från allmän service och underhåll till diagnostik och reparation av motorer, bromsar och styrning.

Vi är stolta över att kunna reparera och serva fordon från alla ledande tillverkare. Våra certifierade tekniker har den expertis och utbildning som krävs för att arbeta med alla slags bilmodeller och märken. 

Vi använder alltid originaldelar eller kvalitetsdelar som uppfyller tillverkarens standarder. Detta garanterar att ditt fordon fungerar på samma sätt som det gjorde när det lämnade fabriken och förlänger dess livslängd. 

Det beror på olika faktorer som ålder på bilen, körsträcka och typ av användning. Vi rekommenderar att du följer tillverkarens rekommendationer för service och underhåll, vilket brukar vara mellan 10 000 och 20 000 km eller en gång per år.

Det beror på vad som behöver repareras och vilken typ av fordon du har. Vi strävar alltid efter att göra reparationerna så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi ger dig alltid en uppskattning av tiden det tar att utföra reparationen innan vi börjar arbeta på ditt fordon.

Vi står bakom vårt arbete och erbjuder garanti på alla reparationer och tjänster. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och är dedikerade till att säkerställa att du är helt nöjd med vårt arbete.

Service 4