Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: stängt

Bilinredning i Ursvik sundbyberg

Vi specialiserad på att designa och installera högkvalitativ bilinredning för alla typer av fordon. Vi arbetar med kunder för att skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov, oavsett om det handlar om att öka komforten, funktionaliteten eller estetiken i deras fordon.

Vi erbjuder en mängd olika bilinredningstjänster, inklusive skräddarsydda sitsar, dörrpaneler, mattor och andra interiördetaljer. Våra erfarna tekniker kan hjälpa kunderna att välja rätt material, färger och mönster för att skapa den perfekta looken och känslan för deras fordon.

Vi utför också uppgraderingar av fordonets ljudsystem. Vi kan installera högkvalitativa högtalare, subwoofers och förstärkare för att förbättra ljudkvaliteten och ge kunderna en mer imponerande musikupplevelse när de kör.

Vår Bilinredning tjänst inkluderar också installation av fordonsbelysning. Vi kan installera LED-lampor och andra belysningsalternativ för att ge fordonet en mer estetiskt tilltalande look och förbättra synligheten vid körning på natten.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, med snabb service och personlig uppmärksamhet på varje kunds unika behov. Vi är stolta över att ha en dedikerad personal som är kvalificerad och erfaren inom alla typer av bilinredning. Vi ser fram emot att arbeta med kunder för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller deras behov och överträffar deras förväntningar. 

Ring & Boka Service

Modern Verkstad

Vi använder modern utrustning och verktyg för att säkerställa att ditt fordon får bästa möjliga service.

Kvalitetssäkring

Vi vill se till att du som kund får den bästa möjliga servicen och att ditt fordon lämnar vår verkstad i toppskick.

Certifierad tjänst

Våra certifieringar är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och vår strävan efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.