Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: stängt

Bilverkstad i Ursvik sundbyberg

När du tar din bil till vår verkstad i Ursvik Sundbyberg, kommer du vanligtvis att mötas av en kvalificerad mekaniker som kommer att utföra en grundlig undersökning av bilen för att fastställa eventuella problem eller skador.
Mekanikern kommer sedan att ge dig en lista över de åtgärder som behöver vidtas och en uppskattning av kostnaderna för arbetet. 

Family Car Stockholm Bilverkstad kan hantera allt från små reparationer, såsom byte av vindrutetorkare, till större reparationer, som motorbyten. De kan också ge service, såsom oljebyten och däckrotationer, för att hålla bilen i god form och förlänga dess livslängd.

Förutom reparation och service, kan en bilverkstad också erbjuda andra tjänster som hjulinställning, däckmontering och balansering, och bilbesiktning.
 Vår bilverkstad är utrustad med specialverktyg och utrustning som behövs för att diagnostisera och reparera olika fordonsproblem

Ring & Boka Service

Modern Verkstad

Vi använder modern utrustning och verktyg för att säkerställa att ditt fordon får bästa möjliga service.

Kvalitetssäkring

Vi vill se till att du som kund får den bästa möjliga servicen och att ditt fordon lämnar vår verkstad i toppskick.

Certifierad tjänst

Våra certifieringar är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och vår strävan efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.