Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: stängt

Däckservice i Ursvik sundbyberg

Vår Däckservice är en specialiserad verkstad som erbjuder en mängd olika tjänster relaterade till däck och hjul för kunder med personbilar, företagsbilar, lastbilar och andra fordon. Vi är dedikerade till att ge våra kunder högkvalitativ service och professionellt utfört arbete.

En av våra huvudtjänster är däckbyte. Vi erbjuder en rad olika däckalternativ för olika fordonstyper och kundbehov. Vi hjälper kunderna att välja de bästa däcken för deras fordon, med hänsyn till faktorer som säkerhet, prestanda och budget.

Vi utför också däckreparationer, inklusive punkteringsreparationer och ventilbyte. Våra erfarna tekniker kan reparera de flesta typer av punkteringar och se till att däcket är säkert att använda igen.

Vi erbjuder även hjulinställning, balansering och rotation för att säkerställa att bilens hjul är ordentligt balanserade och justerade för optimal prestanda och säkerhet. Detta kan hjälpa till att förlänga däckens livslängd och förhindra onödigt slitage på bilens andra komponenter.

Vår Däckservice har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör för däck, inklusive fälgar, ventiler, hjulmuttrar och andra tillbehör. Vi kan hjälpa kunderna att välja rätt tillbehör för deras bil och installera dem med professionell expertis.

Vår personal är kvalificerad och erfaren inom alla typer av däckservice, och vi är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, med snabb service och personlig uppmärksamhet på varje kunds unika behov. 

Ring & Boka Service

Modern Verkstad

Vi använder modern utrustning och verktyg för att säkerställa att ditt fordon får bästa möjliga service.

Kvalitetssäkring

Vi vill se till att du som kund får den bästa möjliga servicen och att ditt fordon lämnar vår verkstad i toppskick.

Certifierad tjänst

Våra certifieringar är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och vår strävan efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.