Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: stängt

Bilvårdscenter i Ursvik sundbyberg

Vår Bilvårdscenter tjänst är specialiserad på att ge din bil den bästa möjliga vården och underhåll för att hålla den i toppskick och förbättra dess utseende och prestanda. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta varje kunds unika behov.

Vi erbjuder också grundlig underhåll och reparation av din bil. Vi genomför rutinunderhåll, såsom oljebyte och däckrotation, för att hålla din bil i bra skick. Vi kan också identifiera och reparera eventuella problem med ditt fordon, från bromsar och stötdämpare till luftkonditionering och andra system.

Vår Bilvårdscenter tjänst inkluderar också specialbehandlingar för att skydda och förbättra ditt fordon. Vi kan applicera keramiska beläggningar för att skydda din bils lack och ge den en djup och glansig finish. Vi kan också installera solskyddsfilmer för att skydda dig och din bil från solens skadliga strålar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, med snabb service och personlig uppmärksamhet på varje kunds unika behov. Vårt team av professionella och erfarna tekniker står redo att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick och se till att den ser bra ut och fungerar perfekt.

Ring & Boka Service

Modern Verkstad

Vi använder modern utrustning och verktyg för att säkerställa att ditt fordon får bästa möjliga service.

Kvalitetssäkring

Vi vill se till att du som kund får den bästa möjliga servicen och att ditt fordon lämnar vår verkstad i toppskick.

Certifierad tjänst

Våra certifieringar är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och vår strävan efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.