Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: stängt

Foliering & Solfilm i Ursvik sundbyberg

Vår Foliering & Solfilm tjänst är specialiserad på att förbättra utseendet och skydda din bil samtidigt som vi ger dig en unik stil och personlighet. Vi använder högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att varje fordon som vi jobbar med får den bästa möjliga behandlingen.

Vi erbjuder en mängd olika folieringsalternativ som kan anpassas efter varje kunds specifika behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig att förvandla din bil till ett mästerverk genom att applicera en helt ny färg eller textur på din bil. Våra professionella tekniker är skickliga på att skapa en unik och anpassad design som passar din personlighet och smak.

Vi erbjuder också solskyddsfilmer av hög kvalitet som skyddar dig och din bil från skadliga UV-strålar. Våra solskyddsfilmer kommer i olika nyanser för att ge dig den önskade mängden integritet och skydd. Våra foliering och solfilm produkter är både slitstarka och högpresterande, vilket gör att du kan lita på att din bil kommer att ha ett utmärkt skydd i många år framöver.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, med snabb service och personlig uppmärksamhet på varje kunds unika behov. Vårt team av professionella och erfarna tekniker står redo att hjälpa dig att förbättra din bils utseende och skydda den mot skador samtidigt som vi skapar en unik och personlig design.

Ring & Boka Service

Modern Verkstad

Vi använder modern utrustning och verktyg för att säkerställa att ditt fordon får bästa möjliga service.

Kvalitetssäkring

Vi vill se till att du som kund får den bästa möjliga servicen och att ditt fordon lämnar vår verkstad i toppskick.

Certifierad tjänst

Våra certifieringar är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och vår strävan efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.